Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Beliggenheten med direkte kollektivtransport til og fra Oslo, gjør Voksenåsen hotell til en lett tilgjengelig og variert skidestinasjon.

STORSLÅTT NATUR PÅ SKIDESTINASJONEN VOKSENÅSEN HOTELL

Kun 15 km fra Oslo sentrum, 501 meter over havet, ligger Voksenåsen Hotell i vakre naturomgivelser. I umiddelbar nærhet, finnes fantastiske langrenn- og alpinløyper, som kan nytes i vinterhalvåret – for både eliteløpere og nybegynnere.

BWH Hotel Group fortsetter å ekspandere i Danmark og utvider sin portefølje med et nytt hotell, Hotel Astoria i København.

Anrika Hotel Astoria i København velger BWH Hotel Group

BWH Hotel Group fortsetter å ekspandere i Danmark og utvider sin portefølje med et nytt hotell, Hotel Astoria i København. Hotellet, som har vært stengt i snart halvannet år, har fått nye driftsledere og står foran et omfattende arbeid med mål om å gjenopprette hotellets prakt med fokus på historie og design.

Et av hotellene som går under varemerket BW Premier Collection er Saga Hotel Oslo.

Best Western Hotels & Resorts har de mest fornøyde kundene

I en helt fersk rapport med samlet data om kundetilfredshet blant Skandinavias største hotellkjeder, er to av Best Western Hotels & Resorts merkevarer øverst på listen med flest fornøyde kunder. Nummer 1 er BW Premier Collection, tett etterfulgt av Best Western Plus.

BWH Hotel Group fortsetter ekspansjonen i Norge. Fire hoteller knytter seg til kjeden. De nye medlemmene er Voksenåsen Hotell (bilde), Saga Hotel Oslo og flyplasshotellene Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport og Best Western Plus Oslo Airport

BWH Hotel Group fortsetter ekspansjonen i Norge

Etter sommerens tilskudd med fem nye hoteller i Bergen gjennom samarbeidet med De Bergenske, fortsetter BWH Hotel Group å vokse i Norge. Nå knytter ytterligere fire hoteller seg til kjeden, som anses som et stadig mer attraktivt alternativ for frittstående hoteller.

​Håkon Tveita er ansatt som ny salgssjef for BWH Hotel Group i Norge

Ny salgssjef for BWH Hotel Group i Norge

Håkon Tveita er ansatt som ny salgssjef for BWH Hotel Group i Norge. Håkon kommer nylig fra rollen som salgssjef for Meet Ullevaal der han har hatt ansvar for salg av kurs og konferanse. Før det var han Salgssjef på Best Western Oslo Airport Hotell.

Et av hotellene som knyttes til BWH Hotel Group, er Bergen Børs Hotel

BWH Hotel Group vokser kraftig i Norge

De Bergenske, som driver flere av Bergens mest velrenommerte hoteller, innleder et samarbeid med BWH Hotel Group. De Bergenske ønsket sine første gjester velkommen for over 100 år siden, og har siden den gang levert gode opplevelser for både tilreisende og lokalbefolkningen.

Vis mer