Gå videre til innhold
Et av hotellene som knyttes til BWH Hotel Group, er Bergen Børs Hotel
Et av hotellene som knyttes til BWH Hotel Group, er Bergen Børs Hotel

Pressemelding -

BWH Hotel Group vokser kraftig i Norge

De Bergenske, som driver flere av Bergens mest velrenommerte hoteller, innleder et samarbeid med BWH Hotel Group. De Bergenske ønsket sine første gjester velkommen for over 100 år siden, og har siden den gang levert gode opplevelser for både tilreisende og lokalbefolkningen.

Hotellene, som alle har en personlig og unik karakter, kommer til å bli markedsført som WorldHotels Elite Collection, WorldHotels Crafted Collection, BW Premier Collection og BW Signature Collection.

-«Vi ser virkelig frem til å samarbeide med BWH Hotel Group. Det passer oss svært godt å få mulighet til fortsatt å utvikle våre individuelle hoteller og tilby gjestene en unik opplevelse, og samtidig dra nytten av den styrken et større nettverk av hoteller gir oss», sier Kjetil Smørås, eieren av De Bergenske.

-«For oss er De Bergenske en drømmepartner», sier Johan Kukacka, administrerende direktør for BWH Hotel Group i Skandinavia. «Vår ambisjon er å tilby et alternativ til de store, standardiserte hotellkjedene, og sammen med De Bergenske tar vi et første skritt for å styrke vår posisjon i Norge.»

Hotellene som knyttes til BWH Hotel Group, er Bergen Børs Hotel, Zander K Hotel, Hotel Hordaheimen, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus og Augustin Hotel.

Hvis du vil ha mer informasjon kan du kontakte:

Johan Kukacka, adm. dir.
BWH Hotel Group
Tlf.: +46 (0) 735 14 39 00
E-post: johan.kukacka@bwhhotelgroup.se

Kjetil Smørås, eier
De Bergenske
Tlf.: +47 90 65 60 05
E-post: kjetil.smoras@debergenske.no

Related links

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relatert innhold