Gå videre til innhold
BWH Hotel Group fortsetter ekspansjonen i Norge. Fire hoteller knytter seg til kjeden. De nye medlemmene er Voksenåsen Hotell (bilde), Saga Hotel Oslo og flyplasshotellene Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport og Best Western Plus Oslo Airport
BWH Hotel Group fortsetter ekspansjonen i Norge. Fire hoteller knytter seg til kjeden. De nye medlemmene er Voksenåsen Hotell (bilde), Saga Hotel Oslo og flyplasshotellene Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport og Best Western Plus Oslo Airport

Pressemelding -

BWH Hotel Group fortsetter ekspansjonen i Norge

Etter sommerens tilskudd med fem nye hoteller i Bergen gjennom samarbeidet med De Bergenske, fortsetter BWH Hotel Group å vokse i Norge. Nå knytter ytterligere fire hoteller seg til kjeden, som anses som et stadig mer attraktivt alternativ for frittstående hoteller.

De nye medlemmene er Voksenåsen Hotell i Oslo på toppen av Holmenkollen, Saga Hotel Oslo, et designhotell i Oslo sentrum, og flyplasshotellene Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport og Best Western Plus Oslo Airport.

 - Til tross for krisen som pågår, ser vi en svært positiv utvikling i Norge for øyeblikket, sier Johan Michelson, konsernsjef for BWH Hotel Group i Skandinavia. Mange hotelleiere har det tøft for tiden og forsøker å finne ut hvordan de best kan ruste seg for fremtiden. Kombinasjonen av å tilhøre en solid hotellkjede som skaper inntekter og reduserer kostnadene samtidig som man beholder selvstendigheten og sitt individuelle preg, er noe mange hotelleiere opplever som svært tiltalende. Vår visjon er å bidra til et levende hotell-landskap i en verden der alt blir stadig mer standardisert, og målet vårt er å bli den ledende kjeden av privateide og frittstående hoteller i Norge.

- For oss var BWH Hotel Group et naturlig valg, sier Matthias Tanski, eier og administrerende direktør for CiC Hospitality. Vi har hoteller i kjeden fra før, og vi opplever at det er en profesjonell organisasjon som hjelper oss med å utvikle hotellvirksomheten vår – og som forstår utfordringene våre. Det ligger også en styrke i en global hotellkjede.

- Det er gøy og spennende å bli en del av en stor, internasjonal hotellkjede. Vi håper at mange nye gjester finner veien til det fine hotellet vårt, og vi har stor tillit til at blant annet lojalitetsprogrammet Best Western Rewards skal bidra til det, sier Maria af Klinteberg Herresthal, administrerende direktør for Voksenåsen.


  Litt mer om hotellene

  Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection ligger på Frogner, like bak Slottet. Designhotellet er renovert og modernisert av Delotis Design, men har beholdt sitt vakre utseende og sin tradisjonelle arkitektur fra 1890-tallet. 

  Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection ligger omgitt av natur på toppen av Holmenkollen med fantastisk utsikt over Oslo. Hotellet er en funkisperle med unik historie som Norges nasjonalgave til Sverige, og det er et svært populært sted for møter og arrangementer. 

  Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport, et helt nytt hotell som åpner i mai 2021 og har perfekt beliggenhet ved flyplassen. 

  Best Western Plus Oslo Airport er nyrenovert og ligger ved Oslo lufthavn Gardermoen . Her kan konferansegjester både sove og spise godt mens de bruker hotellets møterom. 

  Hvis du vil ha mer informasjon kan du kontakte:

  Johan Michelson, konsernsjef
  BWH Hotel Group Skandinavia
  Tlf.: +46 (0) 735 14 39 01
  E-post: johan.michelson@bwhhotelgroup.se

  Informasjon om Voksenåsen Hotell:

  Maria af Klinteberg Herresthal, administrerende direktør
  Voksenåsen
  Tlf.: 900 10 546
  E-post: maria@voksenaasen.no

  Informasjion om Saga Hotel Oslo, Trondheim Airport eller Oslo Airport:

  Matthias Tanski, administrerende direktør / eier
  CIC Hospitality
  Tlf.: 982 22 530
  E-post: matthias@cichospitality.com

  Related links

  Emner

  Kategorier

  Regions


  BWH Hotel Group

  BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

  Kontakter

  Johan Michelson

  Johan Michelson

  Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
  Sara Hallsund

  Sara Hallsund

  Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

  Relatert innhold