Gå videre til innhold
BWH Hotel Group fortsetter å ekspandere i Danmark og utvider sin portefølje med et nytt hotell, Hotel Astoria i København.
BWH Hotel Group fortsetter å ekspandere i Danmark og utvider sin portefølje med et nytt hotell, Hotel Astoria i København.

Pressemelding -

Anrika Hotel Astoria i København velger BWH Hotel Group

BWH Hotel Group fortsetter å ekspandere i Danmark og utvider sin portefølje med et nytt hotell, Hotel Astoria i København. Hotellet, som har vært stengt i snart halvannet år, har fått nye driftsledere og står foran et omfattende arbeid med mål om å gjenopprette hotellets prakt med fokus på historie og design.

Hotellet, som ble bygget i 1934 og da som Københavns første luksushotell, blir BWH Hotel Groups første hotell i Danmark innenfor merkevaren BW Signature Collection. Med sin sentrale beliggenhet på populære Vesterbro og med en bygning full av historie, dansk design og arkitektur, er det lett å tenke seg at dette er et hotell som vil tiltrekke seg både gjester på helgetur såvel som forretningsreisende.

“Danmark er et viktig marked for oss, og med Hotel Astoria BW Signature Collection har vi nå en komplett portefølje i København i alle segmentene våre. Vi er overbevist om at våre venner ved CIC Hospitality vil løfte hotellet til å bli både omtalt og raskt satt på det danske hotellkartet", sier Johan Michelson, administrerende direktør i BWH Hotel Group, Scandinavia.

Det norske hotellselskapet CIC Hospitality står for driften, og Hotel Astoria BW Signature Collection blir selskapets første skritt i etableringen av hotellvirksomhet utenfor Norge og inn på det danske hotellmarkedet. Selv om hotellmarkedet har vært hardt rammet under krisen, har man valgt å satse, og ser at dette er starten på en stor ekspansjon i Danmark. Utover Hotel Astoria håper CIC Hospitality å snart kunne kunngjøre enda flere hoteller på det danske markedet i samarbeid med BWH.

"Det er selvsagt alltid en risiko knyttet til å starte opp i et nytt land, men vi har en god driftsorganisasjon som gjør at vi også fungerer bra selv når markedet har vært ustabilt. Vi har allerede et vellykket samarbeid med BWH Hotel Group som inkluderer 7 av våre hoteller, og da var det naturlig at Hotel Astoria også ville bli en del av kjeden og en del av merkevaren BW Signature Collection” sier Matthias B. Tanski, Administrerende Direktør i CIC Hospitality.

I løpet av første driftsår vil hotellets fellesarealer og de 94 rommene få et ansiktsløft, med byggets historie som inspirasjon.

Hotelldirektør for Hotel Astoria BW Signature Collection er Kristine Ravnevand.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Johan Michelson, Administrerende Direktør 
BWH Hotel Group Skandinavien
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 735 14 39 01

Matthias B. Tanski, Administrerende Direktør 
CIC Hospitality
E-post: matthias@cichospitality.com
Tlf: +47 98 22 25 30

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136