Gå videre til innhold
Hotellet ligger sentralt i en vakker bygning fra 1913, hvor det er plass til 50 fullt utstyrte og pent innredede rom – noen med utsikt over havnen og byen.
Hotellet ligger sentralt i en vakker bygning fra 1913, hvor det er plass til 50 fullt utstyrte og pent innredede rom – noen med utsikt over havnen og byen.

Pressemelding -

Bergen Harbour Hotel blir WorldHotels Crafted Collections sitt første hotell i Norge

WorldHotels Crafted Collection fortsetter å vokse i Skandinavia, og utvides nå med Bergen Harbour Hotel i Bergen.

Hotellet, som ligger i hjertet av Bergen med utsikt over havnen, blir WorldHotels Crafted Collections sitt første hotell i Norge. Med sin unike beliggenhet, nærhet til byens spennende utvalg og hotellets personlige service, blir hotellet et perfekt startskudd på etableringen av Crafted-kolleksjonen i Norge.

” Det kjennes utrolig bra å kunne presentere Bergen Harbour Hotel som vårt første hotell i Norge, under WorldHotels Crafted Collection. Bergen er et spennende reisemål med et stort utvalg av opplevelser og steder å besøke. Hotellet som gjennomsyres av en hjemmekoselig følelse og personlig service, er et godt eksempel på det vi etterspør i våre Crafted-hoteller”, sier Johan Michelson, adm.dir i BWH Hotel Group Scandinavia.

Hotellet ligger sentralt i en vakker bygning fra 1913, hvor det er plass til 50 fullt utstyrte og pent innredede rom – noen med utsikt over havnen og byen. Hotellet tilbyr alt fra gratis tilgang til treningsstudio og lånesykler, til autentisk asiatisk mat på Restaurant Soya og en skummende drikk i den belgiske ølbaren Belgio. Hotellets store fokus ligger imidlertid på den personlige servicen, hvor målet er at gjesten skal føle seg hjemme og alltid bli tilbudt det lille ekstra.

” Vi åpnet hotellet i 2017, og det å kunne være en del av et hotellkonsern med et sterkt lojalitetsprogram og med mange viktige selskapsavtaler i det norske markedet, føles både riktig og viktig for oss. Vårt konsept er basert på å gi våre gjester en genuin, uforglemmelig og personlig service, hvor vi sørger for å tilby det lille ekstra – noe vi vet blir satt pris på av både våre eksisterende og nye gjester ”, sier Jan Petter Eilertsen, CEO Bergen Harbour Group.

Det er mye å utforske i Bergen, her ligger den flotte Bryggen som står på UNESCOs verdensarvliste. Det er også et stort fiskemarked og den velkjente Fløibanen - alt innen kort gangavstand fra hotellet.

WorldHotels Crafted Collection er en ny generasjon livsstilshoteller for gjester som elsker kreativitet, og som er ute etter opplevelser utover det vanlige. Enten det er kult, urbant, stilig eller elegant, er fellesnevneren for Crafted Collection-hotellene at et konsept, tema eller historie ligger til grunn for hotellets idé.
https://bwhhotelgroup.se/worldhotels-crafted-collection

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Johan Michelson, administrerende direktør
BWH Hotel Group Scandinavia
E-post: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 735 14 39 01

Jan Petter Eilertsen, CEO Bergen Harbour Group, eier av Bergen Harbour Hotel
E-post: jpe@bhgroup.no
Tlf: +47 966 40 762

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relatert innhold