Gå videre til innhold
Maud ble i 2018 nominert til NHO Reiselivspris «Reiselivets unge ledertalent» i Norge, og har i tillegg til rollen som hotellsjef, også vært engasjert som ambassadør for NHO Reiseliv.
Maud ble i 2018 nominert til NHO Reiselivspris «Reiselivets unge ledertalent» i Norge, og har i tillegg til rollen som hotellsjef, også vært engasjert som ambassadør for NHO Reiseliv.

Pressemelding -

Bergen Harbour Hotel ansetter ny hotellsjef

Bergen Harbour Hotel utvider teamet, og ansetter erfarne Maud Haldorsen som ny hotellsjef.

Maud har solid hotellerfaring, og en diploma i hotell- og restaurantledelse fra Lausanne, Sveits. I tillegg, er hun i gang med en bachelorgrad i ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Siden hun var 22 år har hun vært hotellsjef i familiebedriften Hotell Geiranger, hvor hun også var medeier. Etter mange gode år ble hotellet solgt ved nyttår 2019/2020. Familien drev hotellet i 30 år, så Maud har vokst opp med fokus på god service og viktigheten av å være fleksibel og alltid «stå på».

Jan Petter Eilertsen, CEO Bergen Harbour Group, er stolt og forventningsfull over å ha fått Maud Haldorsen med på laget.

«Maud har en solid hotellbakgrunn med erfaring fra blant annet familiedrevet hotell. Det gir en god ballast til å lykkes med å videreutvikle, samt løfte vårt fantastiske Boutique Hotell til nye høyder, sier Jan Petter Eilertsen».

Maud ble i 2018 nominert til NHO Reiselivspris «Reiselivets unge ledertalent» i Norge, og har i tillegg til rollen som hotellsjef, også vært engasjert som ambassadør for NHO Reiseliv. Hun har også vært styremedlem i NHO Reiseliv Midt-Norge, og deltatt på lederkurs for kvinnelige ledere gjennom Innovasjon Norge / AFF.

«Å overta ledelsen av Bergen Harbour Hotel blir omtrent som å komme hjem. Både min oldemor og min farfar har drevet overnattings- og serveringsbedrifter i dette området, så eplet har ikke falt så langt fra stammen i dette tilfellet. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og å få være med å videreutvikle Bergen Harbour Hotel. Vi har som mål å levere ekstraordinære gode gjesteopplevelser – hver gang, sier Maud Haldorsen, hotellsjef Bergen Harbour Hotel.»

Maud Haldorsen tiltrådte sin nye stilling 25.04.

Bergen Harbour Hotel ligger i hjertet av Bergen, i en vakker bygning fra 1913, som rommer 50 fullt utstyrte og pent innredede rom. Hotellets store fokus ligger på den personlige servicen, hvor målet er at gjesten skal føle seg hjemme og alltid få tilbud om det lille ekstra.

Hotellet eies av Bergen Harbour Group, og er en del av WorldHotels Crafted Collection – en ny generasjon livsstilshoteller for gjesten som elsker kreativitet og som er ute etter opplevelser utover det vanlige.

Les mer om hotellet på www.bergenharbourhotel.no

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jan Petter Eilertsen, CEO i Bergen Harbour Group / Bergen Harbour Hotel
E-post: jpe@bhgroup.no
Tlf.: +47 966 40 762

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relatert innhold