Gå videre til innhold
WorldHotels Crafted Collection ekspanderer og satser stort i Skandinavia

Pressemelding -

WorldHotels Crafted Collection ekspanderer og satser stort i Skandinavia

Siden den globale lanseringen av hotellkjeden WordHotels merkevare Crafted Collection i fjor, er det nå på tide å ekspandere i det skandinaviske markedet.

WorldHotels Crafted Collection er en ny generasjon livsstilshoteller for gjester som elsker kreativitet, og som er ute etter opplevelser utover det vanlige. Enten det er kult, urbant, stilig eller elegant. Fellesnevneren for Crafted Collection-hotellene er at et konsept, tema eller historie ligger til grunn for hotellets idé. Her møtes du av gjennomtenkte elementer i både helhet og detalj, i form av blant annet vakker arkitektur, spennende moderne design, historie og kunst.

«Målet med Crafted Collection er å skape den ledende samlingen av livsstilshoteller i Skandinavia. Nå kan vi tilby hotelleiere å være en del av en gruppe hoteller hvor kreativitet, unike opplevelser og personlig service står i fokus. Trenden der hotellgjester søker etter opplevelser, og hvor hotellet blir reisemålet fortsetter å øke – med Crafted kan vi tilby dette», sier Johan Michelson, administrerende direktør i BWH Hotel Group Scandinavia.

Et av de skandinaviske hotellene som inngår i Crafted Collection, er The Winery Hotel i Stockholm, som skiller seg ut med sin unike og egen vinproduksjon. Hotellet har blitt en internasjonalt anerkjent destinasjon for de som ønsker et hotellopphold utover det vanlige –

hvor håndverket er grunnlaget for hotellets konsept.

«Crafted, det vil si håndverk, gjennomsyrer alt vi gjør på The Winery Hotel. Fra hjertet vårt – vingården – hvor vi produserer vin fra drue til flaske, til kjøkkenet hvor smakene er komponert i perfekt harmoni med vinenes karakter. Håndverket følger oss også inn i interiørdetaljene og familievelkomsten fra våre vingårdsarbeidere. Alt som til sammen skaper atmosfæren som gjør at gjestene våre føler seg komfortable, trives og kommer tilbake, gang på gang», sier Sarah Djerf, markedssjef ved The Winery Hotel.

Andre inspirerende hoteller i Crafted Collection rundt om i verden inkluderer det trendy ACME Hotel i Chicago, kjent for sin urbane kunst og lekne høyteknologiske elementer. På Hotel Bijou i San Francisco bor du førsteklasses i et art-deco-designet miljø, og i nederlandske Arnhem tilbyr Hotel Haarhuis gastronomiske opplevelser og familieservice.


For WorldHotels Crafted Collection besøk: https://bwhhotelgroup.no/world...

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Johan Michelson, VD
BWH Hotel Group Skandinavia
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136