Gå videre til innhold
Beliggenheten med direkte kollektivtransport til og fra Oslo, gjør Voksenåsen hotell til en lett tilgjengelig og variert skidestinasjon.
Beliggenheten med direkte kollektivtransport til og fra Oslo, gjør Voksenåsen hotell til en lett tilgjengelig og variert skidestinasjon.

Pressemelding -

STORSLÅTT NATUR PÅ SKIDESTINASJONEN VOKSENÅSEN HOTELL

Kun 15 km fra Oslo sentrum, 501 meter over havet, ligger Voksenåsen Hotell i vakre naturomgivelser. I umiddelbar nærhet, finnes fantastiske langrenn- og alpinløyper, som kan nytes i vinterhalvåret – for både eliteløpere og nybegynnere.

Rett utenfor hotelldøren finner man Nordmarka, som kan friste med hele 2000 km med langrennsløyper, og kun et steinkast unna ligger det velkjente hoppanlegget Holmenkollen. Her arrangeres store konkurranser i vintersesongen. I tillegg er Skimore Oslo skianlegg, med sine 18 nedfarter og 11 heiser, mindre 2 km fra hotellet. Beliggenheten med direkte kollektivtransport til og fra Oslo, gjør Voksenåsen hotell til en lett tilgjengelig og variert skidestinasjon.

«Vi er utrolig stolte av den unike destinasjonen vi har skapt på Voksenåsen. Alle hotellets fasiliteter, kombinert med nærhet til både naturen og Oslos storbypuls, gir oss muligheten til å tilby våre gjester alt og litt til, sier Maria af Klinteberg Herresthal».

Voksenåsen Hotell tilbyr 85 hotellrom i hjemmekoselig design, samt en suite – alle med utsikt over de vakre omgivelsene. Det er også gode konferansefasiliteter, med fleksible løsninger og alt av teknisk utstyr. Hotellets restaurant tilbyr, i tillegg til spektakulær utsikt over byen, mat basert på nordisk mattradisjon og lokale råvarer. En nykomponert pizzameny står også på menyen, med retter som kan nytes i restauranten eller tas med.

Voksenåsen er Norges nasjonalgave til Sverige, som takk for humanitær hjelp under andre verdenskrig. Det er heleid av den svenske staten, og drives i dag som et senter for svensk-norsk samarbeid – og som et konferansehotell med restaurant. Her drives det kontaktskapende aktiviteter mellom Norge og Sverige i samfunn, språk og kultur – med arrangementer som konserter, seminarer og utstillinger.

Voksenåsen Hotell er en del av BWH Hotel Groups merkevaregruppe BW Signature Collection.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Maria af Klinteberg Herresthal, Direktør
Voksenåsen Hotell
E-post maria@voksenaasen.no
Tel: + 47 900 10 546

Johan Michelson, VD
BWH Hotel Group Skandinavia
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 735 14 39 01

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136