Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Amalie Hotel

Best Western Hotels & Resorts på plass i Tromsø

Hyggelige Amalie Hotel ønskes velkommen som nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger i Sjøgata midt i Tromsø sentrum, blir et Sure Hotel by Best Western. Dette er varemerket for mellomklassehotellene med bra standard og service til en riktig pris.

183 moderne rom

Ibis Styles Stockholm Järva går til Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts ekspanderer ytterligere når Ibis Styles Stockholm Järva blir med i kjeden. I oktober 2018 blir hotellet medlem og bytter samtidig navn til Best Western Stockholm Järva. Med dette tilskuddet passerer kjeden 150 hoteller i Skandinavia.

Bilde fra Best Western and hotel i Stockholm

Best Western Hotels & Resorts får nytt hotell i Linköping

I desember 2019 åpner et nytt hotell i sentrale Linköping liknende suksesshotellet «and hotel» i Stockholm, som gjennom sitt innovative konsept med høyt designnivå, levende publikumsområder og smarte rom har opplevd stor fremgang siden åpningen i 2016.

Slottsholmen i Västervik, Sverige

Västerviks nye hotellperle Slottsholmen velger Best Western Hotels & Resorts

Her om dagen åpnet Slottsholmen opp dørene til sine eksklusive og personlig møblerte suiter med en fantastisk utsikt over Västervik og Skeppsbrofjärden. Västerviks nye møteplass rommer også en restaurant i verdensklasse, samt event- og konferanselokaler, treningsrom og uteservering.

Tvedestrand Fjordhotell nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts

Tvedestrand Fjordhotell blir en del av Best Western Hotels & Resorts

Sjarmerende Tvedestrand Fjordhotell ønskes velkommen som nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger midt på brygga i den pittoreske hvite sørlandsbyen Tvedestrand, blir et Sure Hotel Collection by Best Western. Dette er varemerket for personlige hoteller med fokus på service og særpreg.

Monika Moser tiltrer rollen som Director of Distribution & Revenue Management

Monika Moser ny Director of Distribution & Revenue Manager for Best Western Hotels & Resorts

Monika Moser tiltrer rollen som Director of Distribution & Revenue Management for Best Western Hotels & Resorts. Monika skal ha ansvar for kjedens distribusjon og prisoptimalisering for å maksimere hotellenes kundetilfredshet, inntekter og lønnsomhet. Monika kommer nå fra hotellkjeden Radisson Hotel Group og før det fra Starwood Hotels og NORSE Hotels.

Sara Hallsund ny Markedssjef for Best Western Hotels & Resorts

Sara Hallsund ny Markedssjef for Best Western Hotels & Resorts

Den 19. mars tiltrer Sara Hallsund rollen som Markedssjef for Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia. Sara vil fokusere på å styrke kjedens posisjon digitalt samt videreutvikle kjedens satsning på lokalt entreprenørskap og det å skape personlige hotellopplevelser og møteplasser. Sara har tidligere arbeidet i Telenor og Ving.

Vis mer