Gå videre til innhold
Slottsholmen i Västervik, Sverige
Slottsholmen i Västervik, Sverige

Pressemelding -

Västerviks nye hotellperle Slottsholmen velger Best Western Hotels & Resorts

Her om dagen åpnet Slottsholmen opp dørene til sine eksklusive og personlig møblertesuiter med en fantastisk utsikt over Västervik og Skeppsbrofjärden. Västerviks nye møteplass rommer også en restaurant i verdensklasse, samt event- og konferanselokaler, treningsrom og uteservering. Slottsholmen er et BW Premier Collection hotell som karakteriseres av en luksuriøs opplevelse av alt fra omgivelser, design, arkitektur og service.

I have a dream. Slik innleder Björn Ulvaeus historien om Slottsholmen og ønsket om at Slottsholmen, utover å være en fantastisk destinasjon, også skal inspirere gjestene til å drømme fritt og formidle følelsen av at det går an å sikte mot stjernene og samtidig beholde sine røtter.

Menyen i restauranten er komponert av kjøkkensjef Maria Lindén, i samarbeid med den velrenommerte matkonsulenten Stefan Ekengren, Restaurant Hantverket i Stockholm. På menyen finnes blant annet Slottsholmens versjon av Bangers & Mash fra The Ivy i London, Mor Ainas Sild og Tengfeldts Pytt-i-panne.

Slottsholmens elleve suiter er utrustet med kjøkken, moderne teknikk, baderom med vaskemaskin og balkong der gjestene kan nyte synet av båtene som legger til ved bryggen nedenfor hotellet. Den mest eksklusive suiten, Mamma Mia-suiten på 78 kvadratmeter i to etasjer, har en eventyrlig utsikt over skjærgården.

- Vi er veldig glade for at Slottsholmen velger å være en del av Best Western. Det som forener våre hotellentreprenører er kjærligheten til stedet der de har sin virksomhet og viljen til å skape lokale møteplasser. At Slottsholmen forgyller Västervik er hevet over enhver tvil, sier Johan Michelson, Sverigesjef i Best Western Hotels &Resorts.

Slottsholmen tar imot opp til 350 gjester til selskap og ulike bedrifts- og gruppearrangementer.

For mer informasjon kontakt

Johan Michelson, Sverigesjef,
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: +46 (0)73 514 39 01
E-post: johan.michelson@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med 140 privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester. Samtidig har Best Western sine hoteller høye kvalitetskrav på hotellstandard, noe som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at pris og produkt stemmer overens. Totalt finnes det over 4 000 Best Western hoteller i et 110- talls land, hvorav 150 hoteller i Norden, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie. 

 

Om Best Western International

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136