Gå videre til innhold
Amalie Hotel
Amalie Hotel

Pressemelding -

Best Western Hotels & Resorts på plass i Tromsø

Hyggelige Amalie Hotel ønskes velkommen som nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger i Sjøgata midt i Tromsø sentrum, blir et Sure Hotel by Best Western. Dette er varemerket for mellomklassehotellene med bra standard og service til en riktig pris.

Amalie Hotel er et lite, hyggelig hotell midt i Tromsø sentrum med 48 rom og nyrenovert frokostrestaurant. Hotellet eies og drives av Idar K. Gabrielsen, som en del av Enter Tromsø med totalt 5 overnattingsbedrifter og leiligheter.

Tromsø er Nord-Norges «hovedstad», og et populært reisemål for alle som vil se nordlys fra september til mars. Fra 20. mai – 20. juli er det midnattssol, og da er det aktivitet døgnet rundt i byen som også kalles Nordens Paris.

«Vi har jobbet lenge med å få et medlemshotell på plass på denne viktige destinasjonen. Tromsø tiltrekker seg turister så vel som forretningsreisende, og byen har også et yrende kulturliv i tillegg til Norges arktiske universitet, som er verdens nordligste,» sier Hege Ramm, Country Manager Norway. «Vi har stor etterspørsel etter hotell i Tromsø, og Amalie Hotel med sin sentrale beliggenhet og personlige service passer ypperlig både for våre corporate gjester og de feriereisende.»

«Det er viktig for oss å beholde hotellet som en del av Enter Tromsø med våre andre overnattingsbedrifter, og samtidig bli del av en internasjonal virksomhet,» sier Idar K. Gabrielsen, eier og daglig leder av Enter Tromsø. «Det har vi mulighet til i Best Western Hotels & Resorts. Samtidig får vi et nettverk med profesjonelle ansatte i Best Western, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene, spesielt innen corporate segmentet, vil bidra til at hotellet får tilgang på en helt ny kundegruppe.»

For mer informasjon kontakt:

Idar K. Gabrielsen, Eier/Daglig leder
Enter Tromsø AS
Tel: +47 918 59 555
E-post: idar@entertromso.no

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tel: +47 920 23 490
E-post: hege.ramm@bestwestern.no

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med 140 privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester. Samtidig har Best Western sine hoteller høye kvalitetskrav på hotellstandard, noe som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at pris og produkt stemmer overens. Totalt finnes det over 4 000 Best Western hoteller i et 110- talls land, hvorav 150 hoteller i Norden, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie. 

 

Om Best Western International

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136