Gå videre til innhold
183 moderne rom
183 moderne rom

Pressemelding -

Ibis Styles Stockholm Järva går til Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts ekspanderer ytterligere når Ibis Styles Stockholm Järva blir med i kjeden.
I oktober 2018 blir hotellet medlem og bytter samtidig navn til Best Western Stockholm Järva. Med dette tilskuddet passerer kjeden 150 hoteller i Skandinavia.

Hotellet har 183 moderne rom og konferansefasiliteter for opptil 77 personer, samt egen bar og Restaurant Terrassen som har et skandinavisk preg på menyen sin. Hotellets strategiske beliggenhet ved E4 og nærheten til Mall of Scandinavia og Friends Arena gjør det til et perfekt alternativ for både privat- og jobbreiser.

  • Vi tror at Best Western vil være en viktig partner som vil hjelpe oss på vår fremtidige reise, sier driftssjef Lars Ålund. Kombinasjonen av en internasjonal kjede med sterk lokal tilstedeværelse føles perfekt for oss.
  • Vi er veldig glade for tilliten, sier Johan Michelson, Sverigesjef for Best Western Hotels & Resorts. Hotellet er det perfekte valget for gjester som ønsker valuta for pengene og god kvalitet i et av Stockholms raskest voksende områder.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Lars Ålund, Driftssjef
Tlf: +46 762-02 10 73
E-post: lars.alund@uniquehotels.se

Johan Michelson, Sverigesjef
Best Western Hotels & Resorts
Tlf: +46 735-14 39 01
E-post: johan.michelson@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med 140 privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester. Samtidig har Best Western sine hoteller høye kvalitetskrav på hotellstandard, noe som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at pris og produkt stemmer overens. Totalt finnes det over 4 000 Best Western hoteller i et 110- talls land, hvorav 150 hoteller i Norden, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie. 

 

Om Best Western International

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136