Gå videre til innhold
Hotel Continental
Hotel Continental

Pressemelding -

Hotel Continental Relax & Spa i Halmstad velger Best Western Hotels & Resorts

Det unike Halmstadhotellet Hotel Continental Relax & Spa ønskes velkommen som nytt familiemedlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotel Continental blir et såkalt BW Signature Collection-hotell, som karakteriseres av et stort design- og innredningsfokus samt bynær beliggenhet.

I begynnelsen av året passerte Best Western Hotels & Resorts 100 hotell-medlemmer i Sverige, hvilket gjør hotellfamilien til Sveriges største per antall hoteller. Det siste tilskuddet til familien er Hotel Continental Relax & Spa, som er et personlig og unikt hotell med spa sentralt i Halmstad.

Hotellet er en lokal møteplass for mange Halmstad-beboere og tilbyr konferansemuligheter, møterom, spa med behandlinger, populære Afterwork-arrangementer og en godt besøkt frokostbuffé. Hotellet drives av kusinene Jenny Bänsch Larsson og Jeanette Nerman, som startet å drive hotell sammen i tyveårsalderen.

  • Da vi hørte om Signature Collection, som er fellesbetegnelse for unike hotellkonsept, følte vi umiddelbart at det egnet seg veldig godt for oss. Samtidig får vi fordelen av å bli del av et større nettverk med en aktiv kundeklubb, samarbeidsavtaler og ikke minst kolleger over hele verden,
    sier Jenny Bänsch Larsson, deleier på Hotel Continental Relax & Spa.

Best Western Hotels & Resorts består av flere underliggende varemerker, alle med sitt spesifikke preg. Varemerket BW Signature Collection er en betegnelse for utvalgte hotell med unike innredningskonsept og gjennomtenkt design.

  • Hotel Continental Relax & Spa, som drives av to ildsjeler med et genuint lokalt engasjement, passer perfekt inn i vår hotellfamilie som nettopp verner om det lokale entreprenørskapet. Vi tar imot Hotel Continental Relax & Spa med åpne armer og håper og tror at Jenny og Jeanette vil trives i familien, sier Johan Michelson, Sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts.

For mer informasjon, kontakt:

Jenny Bänsch Larsson, Deleier og medgründer 
Hotel Continental Relax & Spa
+46 35 176 300
jenny@continental-halmstad.se

Jeanette Nerman, Deleier og medgründer
Hotel Continental Relax & Spa
+46 35 176 300

nerman@continental-halmstad.se

Johan Michelson
Sverigesjef, Best Western Hotels Skandinavia
+ 46 735 143 901
johan.michelson@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med 130+ privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester. Samtidig har Best Western sine hoteller høye kvalitetskrav på hotellstandard, noe som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at pris og produkt stemmer overens. Totalt finnes det over 4 000 Best Western hoteller i et 110- talls land, hvorav 150 hoteller i Norden, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie. 

 

Om Best Western International

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136