Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Best Western Hotell Borås åpner motehotell i samarbeid med Textile Fashion Center

Best Western Hotell Borås åpner motehotell i samarbeid med Textile Fashion Center

I et uventet POP-IN-samarbeid lager Best Western Hotell Borås og Textile Fashion Center en nyskapende hotellopplevelse. Med start 1. februar driver Textile Fashion Center minihotell på Hotell Borås. Rommet preges tydelig av Textile Fashion Center som skaper en personlig opplevelse for den mote- og tekstilinteresserte hotellgjesten.

Johan Michelson, Sverigesjef Best Westen Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts passerer 100 hotell i Sverige

En milepæl er nådd for Best Western Hotels & Resorts i det kjeden passerer 100 hoteller i Sverige. Hotell nr. 100 ble Hotell Linnéa i Helsingborg som har blitt medlem i et av kjedens siste varemerker, Sure Hotel Collection by Best Western.

Eventyrlige Sagafjord Hotel i Hjørundfjorden blir BW Premier Collection

Eventyrlige Sagafjord Hotel i Hjørundfjorden blir BW Premier Collection

Hotellet med den eventyrlige beliggenheten ved Hjørundfjorden på Sæbø – i hjertet av Sunnmørsalpene -kan fra og med 1. januar 2018 skilte med varemerket BW Premier Collection, Best Westerns kategori for eksklusive hotell i verdensklasse. Her kan du forvente førsteklasses service, design og komfort - i fantastiske omgivelser.

Best Western Plus Hotel Bakeriet

Hotel Bakeriet starter året som Best Western Plus hotell

Fra 1. januar 2018 er sjarmerende Hotel Bakeriet i Trondheim medlem av Best Western Hotels & Resorts. Med oppgraderte fellesarealer og utvidelse med flere gjesterom igangsatt, entrer hotellet det nye året som Best Western Plus hotell. Hotel Bakeriet blir kjedens tredje hotell i Trondheimsområdet og det første Best Western Plus hotellet i regionen.

Stora Hotellet

Stora Hotellet velger Best Western Hotels & Resorts

Det prisbelønte designhotellet Stora Hotellet i Umeå blir en del av Best Western Hotels & Resorts. Fra og med januar 2018 blir hotellet medlem i verdens største hotellfamilie og kan dessuten stolt skilte med merkingen BW Premier Collection by Best Western, som er det mest eksklusive varemerket i hotellkjeden.

U&Me Hotel

Hotell med unik arkitektur og design blir først ut for det nye varemerket BW Signature Collection by Best Western.

Best Western Hotels & Resorts lanserer det nye konseptet BW Signature Collection by Best Western, som en del av den strategiske satsningen mot å bli Skandinavias ledende hotellaktør innen mellomsegmentet. Konseptet er et samlingsnavn for utvalgte hoteller med unike innredningskonsepter og gjennomtenkt design. Først ut til å bære navnet er et av Umeås mest innovative designhotell, U&Me Hotel.

Åby Arena, exterior

HKC Hotels velger Best Western for sin storsatsning i Gøteborg

Våren 2019 åpner HKC Hotels sitt nye flaggskipshotell Åby Arena, der både “Åbytravet” og den nye “Åbymässan” vil finne sted. Nå er det bestemt at hotellet slutter seg til Best Western Hotels & Resorts, verdens største hotellkjede av privateide hotell.

Hotel Bakeriet, Trondheim

Nytt Best Western Plus hotell i Trondheim

Hotel Bakeriet, tidligere Clarion Collection, går inn i Best Western Hotels & Resorts 1. januar 2018, og blir et Best Western Plus hotell. Dermed blir dette det tredje hotellet i kjeden i Trondheimsområdet, og det første Best Western Plus hotellet som tilbyr en standard av høy kvalitet og et godt servicetilbud til gjestene sine.

Best Western Hotels & Resorts lanserer nytt varemerke

Best Western Hotels & Resorts lanserer nytt varemerke

Under det nye varemerket Sure Hotel får gjestene tilgang til hotel med flott individuell karakter, samtidig som de kan utnytte den store kjedens bestillingssystem og bonusprogram. Målet er å bli Skandinavias ledende hotellvaremerke i mellomsegmentet gjennom å tilby en ny kategori av personlige og privateide hotell, med den store kjedens fordeler.

Vis mer