Gå videre til innhold
På Aidens konseptuelle hoteller står det moderne i sentrum, med innovasjon, smarte løsninger og med bærekraft som en naturlig integrert del.
På Aidens konseptuelle hoteller står det moderne i sentrum, med innovasjon, smarte løsninger og med bærekraft som en naturlig integrert del.

Pressemelding -

BWH Hotel Group lanserer Aiden – et nytt varemerke på hotellmarkedet

BWH Hotel Group ekspanderer i Skandinavia og styrker tilbudet med det nye varemerket Aiden, som er et nytt og moderne hotellkonsept.

Aiden er en ny generasjon moderne hotell med fokus på bevisste valg, smarte digitale løsninger og strategiske plasseringer.

«Målet med Aiden er å skape en ny og spennende gruppe moderne hoteller i Skandinavia. Hotellmarkedet er i stor grad ganske tradisjonelt og konservativt, og her så vi et hull som det nye hotellkonseptet vårt kan fylle. Nå kan vi tilby gjestene våre prisgunstige hoteller med en frisk, ung tone, som oppleves som innovative og nytenkende. Her møtes effektive overnattinger med lekne miljøer og digitale løsninger. Det skal oppleves som smart, komfortabelt og bevisst», sier Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group Skandinavia.

På Aidens konseptuelle hoteller står det moderne i sentrum, med innovasjon, smarte løsninger og med bærekraft som en naturlig integrert del. Som et spennende innslag vil hotellene arbeide med hologrammer som en sentral del av opplevelsen. Med hologramteknologi kan man realisere digital innsjekk med personlig kontakt, samtidig som man effektivt kan maksimere de ansattes engasjement for en unik gjesteopplevelse.

For å redusere miljøpåvirkningen bygges mange av hotellene ved hjelp av moduler, noe som er en mer bærekraftig måte å bygge på, siden avfallsmengden reduseres og bygningen kan resirkuleres i større grad. Materialet som brukes, kommer fra bærekraftige kilder og er i enkelte tilfeller resirkulert. Hotellenes tak vil også i stor grad utstyres med solceller, noe som skaper en betydelig og bærekraftig strømproduksjon.

Flesteparten av hotellene blir bygd på strategiske steder der det er større behov, for eksempel ved universiteter, større bedrifter og arenaer. Det første hotellet, Aiden by Best Western Herning, åpnes 1. februar i Herning i Danmark. Det blir Danmarks første modulbygde hotell, og det skal tilby 204 rom, treningsstudio med badstue, konferanserom og innbydende sosiale områder for å omgås eller arbeide.

En håndfull hoteller er planlagt med åpning allerede i 2023, i samarbeid med CIC Hospitality som er en av de ledende hotelloperatørene i Skandinavia, og som i dag driver 20 hoteller. En rekke av dem er også med i BWH Hotel Group.

For mer informasjon kan du kontakte:

Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group Skandinavia
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tlf.: +46 735 14 39 01

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relatert innhold