Gå videre til innhold
BWH Hotel Group har inngått en samarbeidsavtale med hotelloperatøren CIC Hospitality. Fra venstre: Johan Michelson og Andreas Gottlieb, BWH Hotel Group. Matthias Tanski, Thomas Furulund, CIC Hospitality.
BWH Hotel Group har inngått en samarbeidsavtale med hotelloperatøren CIC Hospitality. Fra venstre: Johan Michelson og Andreas Gottlieb, BWH Hotel Group. Matthias Tanski, Thomas Furulund, CIC Hospitality.

Pressemelding -

BWH Hotel Group inngår samarbeid med CIC Hospitality for å utvikle 30 Aiden-hoteller

BWH Hotel Group har inngått en samarbeidsavtale med hotelloperatøren CIC Hospitality for å åpne 30 hoteller under kjedens nye varemerke Aiden.

CIC Hospitality er en av de ledende hotelloperatørene i Skandinavia. De driver 20 hoteller i Skandinavia, og de har mål om kraftig vekst de neste årene. En stor del av veksten kommer til å skje ved å etablere hoteller under varemerket Aiden i en rekke byer, med fokus på Norge og Danmark, noe som BWH Hotel Group ser frem til.

«Vi er veldig glade for samarbeidet med CIC Hospitality. Vi har allerede et godt samarbeid, og vi gleder oss til å utvikle det fremover. Det er veldig gøy og spennende å kunne lansere Aiden i det skandinaviske markedet sammen med CIC Hospitality», sier Johan Michelson, CEO for BWH Hotel Group.

Aiden er en ny generasjon moderne hotell med fokus på bevisste valg, smarte digitale løsninger og strategiske plasseringer. For å redusere miljøpåvirkningen bygges mange av hotellene ved hjelp av moduler, noe som er en mer bærekraftig måte å bygge på, siden avfallsmengden reduseres og bygningen kan resirkuleres i større grad. Hotellenes tak vil også i stor grad utstyres med solceller, noe som skaper en betydelig og bærekraftig strømproduksjon.

Ved hotellene vil man blant annet jobbe med hologramteknologi for å realisere digital innsjekk med personlig kontakt, samtidig som man effektivt kan maksimere de ansattes engasjement for en unik gjesteopplevelse.

«Alt vi gjør i CIC Hospitality skal være inspirerende og preges av omtanke og kreativitet, noe som passer helt perfekt med Aiden – som er en helt ny type hotell i denne kategorien. Vi er overbeviste om at gjestene kommer til å sette pris på Aiden for de smarte løsningene og fokuset på bærekraft kombinert med en god pris, og vi gleder oss til å kunne tilby dette i en rekke byer i Skandinavia», sier Matthias Tanski, CEO for CIC Hospitality.

Det første Aiden åpner i Herning i Danmark i løpet av våren 2023, og allerede nå har vi identifisert en rekke prosjekter som kommer til å åpne neste år.

Om CIC Hospitality
CIC har hovedkontor i Oslo, og organisasjonen har mer enn 190 ansatte. For øyeblikket består hotellporteføljen av 20 hoteller, hovedsakelig i Norge, men i 2022 ble det gjennomført en internasjonal ekspansjon med åpning av de to første hotellene i Danmark. Fra 2023 etablerer CIC et 30-talls hoteller under varemerket Aiden.

For mer informasjon kan du kontakte:

Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group Skandinavia
E-post johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tlf.: +46 735 14 39 01

Matthias B. Tanski, administrerende direktør for CIC Hospitality
E-post: matthias@cichospitality.com
Tlf.: +47 98 22 25 30

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136

Relatert innhold