Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

BWH Hotels vokser ytterligere med varemerket Aiden og åpner to nye hoteller i Danmark

BWH Hotels vokser ytterligere med varemerket Aiden og åpner to nye hoteller i Danmark

I en tid med rask endring og innovasjon i hotellbransjen fortsetter BWH Hotels satsningen på varemerket Aiden i Danmark, i tett samarbeid med hotelloperatøren CIC Hospitality. I dag åpner det andre hotellet i den danske porteføljen, Aiden by Best Western Lolland. I august 2025 vil det tilkomme nok et hotell, Aiden by Best Western Odense.

Ole Bul Hotel & Apartments

Ole Bull Hotel & Apartments i ny drakt etter totalrenovering

Etter en omfattende renovering står Ole Bull Hotel & Apartments i Bergen klar til å ta imot gjester under et nytt varemerke; BW Signature Collection. Hotellet er fornyet fra topp til tå, inkludert alle gjesterom, takterrasse med servering og andre fellesarealer.

I et drøyt år har teamet vårt blant annet jobbet med å utvikle et nytt grafisk design, et tydeligere fokus på det skandinaviske markedet og forbedret ytelse, sier Lena Axelson, leder for Web BWH Hotel Group Scandinavia.

BWH Hotel Group storsatser digitalt med ny webside

For å møte kundenes økende krav til digitale tjenester og moderne teknologi, satser BWH Hotel Group nå stort på sine digitale kanaler. Første steg i satsingen er lanseringen av en ny skandinavisk web, og i fremtiden planlegges også utvikling av en forbedret app og mer integrerte AI-funksjoner.

Vis mer