Gå videre til innhold
På NOFO Hotel, som er en del af WorldHotels Crafted Collection, bor du i den trendy bydel Södermalm, hvor alt er muligt.
På NOFO Hotel, som er en del af WorldHotels Crafted Collection, bor du i den trendy bydel Södermalm, hvor alt er muligt.

Pressemelding -

Storbyweekend i vores skandinaviske hovedstæder - her er hoteltipsene!

Storbypuls i Stockholm, kulinariske oplevelser i København eller kultur og shopping i Oslo. Vores Skandinaviske hovedstæder har meget at byde på og med den perfekte afstand til en weekendtur. Her er nogle gode hoteltips at tjekke ud.

København
The Huxley Copenhagen BW Premier Collection bor du i hjertet af København, kun 200 meter fra Kongens Nytorv og 300 meter fra Strøget. Dette moderne design hotel byder på lækkert design, dejlige værelser og imødekommende personale, hvilket gør dit ophold på hotellet på Peder Skramsgade til en sand fornøjelse. Hotel - The Huxley Copenhagen - København - Danmark.

Best Western Hotel Hebron er et 3-stjernet hotel i centrum af smukke København. Fra hotellet har du kun få minutters gang til Strøgets mange butikker og restauranter. I hotellets morgenmadsrestaurant kan du også hver morgen nyde en omfattende Skandinavisk morgenbuffet, med fokus på lokale råvare og økologiske produkter. Hoteller i København | Bo på Best Western Hotel Hebron.

Oslo
Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection er et firestjernet hotel i centrum af Oslo, tæt på kongeslottet. Så snart du træder ind ad døren, vil du straks bemærke hotellets beroligende og varme atmosfære. Her bor du på et eksklusivt designhotel, der føles som et andet hjem, hvor du kan slappe af efter en lang dag. Saga Hotel Oslo - Designhotel i Oslo.

Bergen
I hjertet af Bergen ligger det familievenlige Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted Collection. Den smukke bygning fra 1913 byder på alt fra fri adgang til fitnesscenter og lejecykler, til asiatisk mad på Restaurant Soya og mousserende drinks i øl baren Belgio. Her bliver du mødt af den personlige service, hvor du som gæst føler dig hjemme og altid tilbydes det lille ekstra. Bergen Harbour Hotel - Hotel i Bergen.

Stockholm
Det historiske boutique Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection af Best Western, på Strandvägen har bevaret meget af sin oprindelige charme og klassiske jugendstil fra 1910. Hotellets centrale beliggenhed lige ved siden af Nybroviken gør det nemt at udforske Stockholm og dets generøse udvalg af kultur, underholdning, restauranter og shopping, til fods. Hotel Esplanade i Stockholm.


NOFO Hotel, som er en del af WorldHotels Crafted Collection, bor du i den trendy bydel Södermalm, hvor alt er muligt. Her kan du nyde shopping i hyggelige butikker, slentre rundt i de små parker eller tage en øl på en af de nærliggende barer. Unikke værelser, egen vin bar og en fantastisk morgenmad er blot en del af alt, hvad hotellet tilbyder. Hoteller i Stockholm | Bo på NOFO Hotel.

For spørgsmål og yderligere information kontakt venligst:

Pressekontakt Lisen Lundgren
lisen@thenetworksociety.se
070-974 40 60

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136