Gå videre til innhold
Nyt høstferien med familien og benytt anledningen til å utforske Skandinavia

Pressemelding -

Nyt høstferien med familien og benytt anledningen til å utforske Skandinavia

Høstferien er en perfekt anledning til å tilbringe tid familien. Skal du reise trenger det ikke bety at man må krysse Atlanterhavet. Best Western Hotels & Resorts tilbyr mange skandinaviske hoteller og destinasjoner som gjør familieoppholdet litt ekstra hyggelig, med alt fra lekehjørner og spillrom til morsomme utflukter og spennende severdigheter.

Danmark

På Best Western Hotel Eyde Herning bor du i hjertet av Jylland, og nær en rekke aktiviteter for hele familien. Fornøyelsesparker, dyrehage, museum og et populært badeland – for å nevne noen. Hotellet tilbyr koselige rom, og i restauranten Sankt Jørgen serveres retter laget med kjærlighet og de beste råvarer - inspirert av det tradisjonelle danske kjøkken. Hotell - Hotel Eyde - Herning - Danmark (bestwestern.no)

Best Western Plus Hotel Svendborg sørger for et utmerket opphold på Sør-Fyn, med attraksjoner som Naturama, Valdemar slott og Egeskov slott. Her bor du i komfortable familierom, spiser franskinspirert mat i hotellets restaurant Krinsen og spiller et slag biljard, eller bordfotball i avslapningsområdet.
Hotell - Hotell Svendborg - Svendborg - Danmark (bestwestern.no)

Norge

Best Western Plus Gyldenløve Hotell i Kongsberg er et utmerket utgangspunkt for store og små opplevelser. Her er det blant annet fine sykkelstier i skog og mark, en spennende togtur i sølvgruvene og fartsfylt gokart. På hotellet sover du godt i hjemmekoselige rom, spiser deilige sesongretter i restauranten og nyter den historiske atmosfæren. Hoteller i Kongsberg | Bo på Best Western Plus Gyldenløve Hotell

Best Western Plus Hotel Bakeriet er et tidligere bakeri som ligger midt i Trondheim sentrum. Her besøker du Nidarosdomen, rusler rundt på sjarmerende Bakklandet og nyter byens gastronomiske tilbud. Hotellet er sjarmerende, med koselige rom og en solid frokostbuffet. Har du et firbeint familiemedlem som ønsker å bli med, er de også velkomne. Best Western Plus Hotel Bakeri

Sverige

På Best Western Malmö Arena Hotel bor hele familien komfortabelt i et av de fine familierommene. I det nye og spennende lekerommet, innredet med hjelp fra kultursenteret Funnys verden, kan du tegne, leke, lese og lage håndverk. Hotellets deilige frokostbuffet er en perfekt start på dagen før du skal ut å utforske alle Malmös severdigheter. Hotell - Malmö Arena Hotell - Malmö - Sverige (bestwestern.no)

Best Western Princess Hotell ligger midt i sentrum av Norrköping, og tilbyr koselige familierom, en solid frokostbuffet og et lekerom for de mindre barna. Utvalget av morsomme ting å gjøre er enormt! Kolmården ligger kun en halvtime unna med bil og her finner du også Busfabriken – Europas største innendørs lekeplass og trampolinepark. Hoteller i Norrköping | Bo på Best Western Princess Hotel

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Pressekontakt Lisen Lundgren
lisen@thenetworksociety.se
+46 70 974 40 60

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136