Gå videre til innhold
Ny hotellsjef på Bergen Harbour Hotel, en del av WorldHotels Crafted.

Pressemelding -

Ny hotellsjef på Bergen Harbour Hotel, en del av WorldHotels Crafted.

Bergen Harbour Hotel styrker laget og ønsker Peter Anker-Møller velkommen som ny hotellsjef.

Peter Anker-Møller har en solid erfaring og karriere innen hospitality både i inn-og utland. Peter har utdannelse som markedsøkonom fra BI, samt regnskap og ledelse fra Copenhagen Business School.

Han kommer fra stillingen som Driftssjef hos Ramton, Nærnes.

”Mitt DNA er sterkt forankret i servicebransjen. Jeg er overbevist om at kvalitet, salg, service og ansattes trivsel skaper lønnsomhet og postive resultater. Vertskapsrollen ligger mitt hjerte nært, og jeg ser frem til å ta fatt på denne spennende og utfordrende oppgaven. Sammen med hotellpersonalet vil vi styrke posisjonen som byens beste boutiquehotell. Vi skal levere magiske gjesteøyeblikk og en unik service”, sier Peter Anker-Møller, hotellsjef Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted Collection.

Bergen Harbour Hotel ligger i hjertet av Bergen i en vakker bygning fra 1913, som rommer 50 fullt utstyrte og pent innredede rom. Hotellets hovedfokus er personlig service, hvor målet er at gjesten skal føle seg hjemme og alltid bli servert det lille ekstra.

Hotellet eies av Bergen Harbour Group og er en del av WorldHotels Crafted – en generasjon livsstils hoteller for gjester som elsker kreativitet og som søker opplevelser utenom det vanlige.

"Vi er glade for å ønske Peter Anker-Møller velkommen som ny hotellsjef ved Bergen Harbour Hotel. Vi er sikre på at Peter vil bidra til å styrke teamet i Bergen. Vi ønsker ham vellykkede og spennende utfordringer i sin nye rolle." sier Johan Michelson, administrerende direktør BWH Hotels Scandinavia

Bergen Harbour Hotel og BWH Hotels ser frem til å bli bedre kjent med Peter, og ønsker han lykke til med nye utfordringer. Peter Anker-Møller tiltrer 01. Februar 2024

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Johan Michelson, administrerende direktør BWH Hotels Scandinavia

E-post: johan.michelson@bwhhotelgroup.se

Telefon: +46 735 14 39 01

Jan Petter Eilertsen, CEO Bergen Harbour Group

E-post: jpe@bhgroup.no

Telefon: +47 966 40 762

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotels

BWH Hotels er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 300 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 191 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotels er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136