Gå videre til innhold
Ann Rita Hovden
Ann Rita Hovden

Pressemelding -

Ny hotelldirektør på Ranten Hotell

Nå har Ranten Hotell åpnet igjen og ønsker Ann Rita Hovden velkommen som ny hotelldirektør.

Etter å ha vært stengt i vinter har Ranten Hotell ved Nesbyen nå gjenåpnet og samtidig rekruttert Ann Rita Hovden som ny hotelldirektør. Ann Rita har lang erfaring i bransjen og kommer fra stillingen som salgssjef i BWH Hotels. Hun har også drevet Hordaheimen Hotell i Bergen i 25 år.

«Etter å ha jobbet innen salg, sist som salgssjef i Norge for kjeden som Ranten Hotell er en del av, har jeg lengtet tilbake til hotelldrift. Jeg vokste opp i turistbygda Geiranger, så reiseliv var et opplagt yrkesvalg for meg. Jeg er en enkel jente fra landet, og det er vel det som gjør Nesbyen, Nesfjellet og Ranten attraktive», sier Ann Rita Hovden, påtroppende hotelldirektør for Ranten Hotell, Signature Collection by Best Western.

Høyfjellshotellet Ranten Hotell ligger i naturskjønne omgivelser nær Nesbyen i Hallingdal. Hotellet er gjennomsyret av en deilig fjellatmosfære, tilbyr 34 rom og alle fasiliteter for et herlig hotellopphold. Rundt hotellet tilbys alt fra fiske, langrenn og fjellturer. I nærheten ligger også helårsdestinasjonen, Nesfjellet, med blant annet alpint, golf og terrengsykling.

Hotellet eies av Nesfjellet Prosjektutvikling og er en del av varemerket Signature Collection by Best Western.

Ranten Hotell og BWH Hotels er glade for rekrutteringen, og ser frem til å videreutvikle hotellet sammen med Ann Rita og ansatte.

Ann Rita Hovden tiltrer 1. juli.

Les mer om hotellet på Ranten Hotell, Signature Collection by Best Western | Best Western

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Johan Michelson, administrerende direktør BWH Hotels Scandinavia
E-post: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Telefon: +46 735 14 39 01

Ann Rita Hovden, Hotelldirektør, Ranten Hotel, BW Signature Collection by Best Western
Epost: arh@nesfjellet.no
Mob. +47 980 44 268

Emner

Kategorier

Regions


BWH Hotel Group

BWH Hotels er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136