Gå videre til innhold
Mjölby Stadshotell, Sure Hotel Collection
Mjölby Stadshotell, Sure Hotel Collection

Pressemelding -

Mjölby Stadshotell er nytt familiemedlem i Best Western Hotels & Resorts

Mjölby Stadshotell slutter seg til Best Western Hotels & Resorts under varemerket Sure Hotel Collection, som preges av sjarmerende hoteller i et fargerikt miljø. Med det nye tilskuddet styrker hotellkjeden sin posisjon i Östergötland.

Da jernbanen kom til Mjölby for 135 år siden innså byen behovet for ett hotell. Kort tid etter åpnet Mjölby Stadshotell – en bygning med historie beliggende rett ovenfor jernbanestasjonen. I dag ligger Mjölby Stadshotell fortsatt på samme sted og er et viktig knutepunkt med nærhet til Linköping, Vadstena, Mantorp Park og andre velbesøkte destinasjoner i regionen.

  • Vår ambisjon er å være førstevalget for alle som trenger et sted å bo i Mjölby og omegn. Vi ser fram imot å dele erfaringer med øvrige medlemshoteller og sammen utvikle vårt tilbud innen service, kvalitet og miljø, sier Markus Höglund, Direktør på Mjölby Stadshotell.

Mjölby Stadshotell har 73 rom, møtelokaler, gym og badstue. Fra mandag til fredag serveres lunsjbuffet i samarbeid med flere lokale landbruk og matprodusenter. Hverdagskveldenes «After Work»-tilbud har gjort hotellet til en naturlig møteplass for Mjölby-boere så vel som hotellgjester.

  • Hoteller som Mjölby Stadshotell legemliggjør mye av det Best Western Hotels & Resorts står for; det personlige i kombinasjon med et stort lokalt engasjement. Vi er veldig glade for å kunne ønske Mjölby Stadshotell velkommen til Best Western-familien og dermed styrke vårt tilbud av unike hotell i regionen, sier Johan Michelson, Sverigesjef på Best Western Hotels & Resorts.

For mer informasjon kontakt:

Markus Höglund, Dirketør Mjölby Stadshotell
Telefon: + 46 705 085 646
E-post: markus@mjolbystadshotell.se


Johan Michelson, Sverigechef
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: + 46 735 143 901
E-post:johan.michelson@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med 140 privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester. Samtidig har Best Western sine hoteller høye kvalitetskrav på hotellstandard, noe som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at pris og produkt stemmer overens. Totalt finnes det over 4 000 Best Western hoteller i et 110- talls land, hvorav 150 hoteller i Norden, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie. 

 

Om Best Western International

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136