Gå videre til innhold
 Hotel Hillerød i Danmark blir i januar 2020 en del av Best Western Hotels & Resorts.
Hotel Hillerød i Danmark blir i januar 2020 en del av Best Western Hotels & Resorts.

Pressemelding -

Hotel Hillerød blir en del av Best Western

Det kjente og populære Hotel Hillerød blir i januar 2020 en del av Best Western. Hotellet vil fra da av hete Best Western Hotel Hillerød og blir en del av Best Westerns skandinaviske og globale distribusjonssystem. 

Hotel Hillerød vil fra starten av januar markedsføre seg som Best Western Hotel Hillerød og vil dermed bli en del av Best Westerns globale nettverk av privateide og uavhengige hoteller. Utover sine 113 rom tilbyr også hotellet sin egen Restaurant Krydderiet, som er flittig brukt av hotellets gjester samt mange besøkende fra Hillerød og resten av Nordsjælland.

Hotellets direktør, Katja Slüter, ser frem til samarbeidet med Best Western:

- Vi er et hotell med en sterk lokal profil og tette relasjoner til våre faste kunder og gjester. Våre resultater skapes på bakgrunn av klassisk vertskap, hvor alle gjester blir sett og verdsatt. Vi ønsker dog fortsatt å utvikle vår kvalitet og forretning. Derfor har vi, blant flere tiltak, valgt å bli med i en kjede med en omfattende skandinavisk og global distribusjon.

BWH Hotel Groups danske Country Manager, Søren Nystrøm, gleder seg over å få et nytt hotell inn i kjeden:

- Hotel Hillerød er et ordentlig kvalitetshotell med en dynamisk ledergruppe, et sterkt styre og et stadig fokus på utvikling og kvalitet for sine gjester. Våre forretnings- og fritidsgjester har i flere år etterspurt mer kapasitet på Nordsjælland. Derfoer er samarbeidet med Hotel Hillerød en perfekt match for oss.

Kontaktpersoner:

Katja Slüter, Hotelldirektør Hotel Hillerød:
E-post: katja@hotelhillerod.dk
Telefon: (+45) 27 12 61 98

Søren Nystrøm, Country Manager Danmark, BWH Hotel Group:
E-post: soren.nystrom@bwhhotelgroup.dk
Telefon: (+45) 31 66 16 22

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136