Gå videre til innhold
Best Western Plus City Hotel dobbeltrom
Best Western Plus City Hotel dobbeltrom

Pressemelding -

Første Best Western Plus hotell i Oslo

I januar 2017 åpner det første Best Western Plus hotellet i Oslo – Best Western Plus City Hotel! Etter ombygning og oppgradering bytter My City Home Hotel navn og åpner dørene som et trendy og moderne hotell midt i Oslo sentrum.

Hotellet har totalt 50 rom og studioleiligheter med de fasiliteter dagens reisende ønsker seg og et romslig og trendy lobbyområde som inviterer til sosialt samvær. I underetasjen er det veganske spisestedet Fristelse Café & Bistro med alle rettigheter, allerede blitt veldig populært. Best Western Plus City Hotel ligger i en klassisk bygård fra 1858 i Kvadraturen, vegg-i-vegg med Høyskolen Kristiania, få meter fra Karl Johans gate og det meste av Oslos severdigheter.

”Det er veldig stas å få et Best Western Plus hotell midt i Oslo sentrum,” sier Hege Ramm, Country Manager for Best Western Scandinavia i Norge. ”Her vil gjestene nyte godt av hotellets moderne fasiliteter og et høyt servicenivå, og beliggenheten midt i sentrum av byen vil tiltrekke seg mange av våre internasjonale og nasjonale gjester.”

”Vi valgte Best Western som samarbeiderpartner fordi vi vil inngå samarbeid med en kjede som har god branding over hele verden, samt at vi likte konseptet til Best Western Plus,” sier Imran Amin, daglig leder for Best Western Plus City Hotel. ”Vi har allerede mange stamgjester, og med lojalitetsprogrammet Best Western Rewards vil vi knytte disse og mange nye stamgjester tettere til oss.”

Den sentrale beliggenheten til hotellet gir nærhet til alt man måtte ønske av kultur, uteliv, shopping og forretningsliv, og det er kun fem minutters gange til fjorden.

For mer informasjon kontakt:

Imran Amin, Daglig leder City Hotel
Tel: +47 921 21 320
Email:
imran@mycityhome.no

Hege Ramm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tel: +47 920 23 490
Email:
hege.ramm@bestwestern.no 

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia er en medlemsorganisasjon med 130+ privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester. Samtidig har Best Western sine hoteller høye kvalitetskrav på hotellstandard, noe som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at pris og produkt stemmer overens. Totalt finnes det over 4 000 Best Western hoteller i et 110- talls land, hvorav 150 hoteller i Norden, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie. 

 

Om Best Western International

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136