Gå videre til innhold
BWH Hotels vokser ytterligere med varemerket Aiden og åpner to nye hoteller i Danmark

Pressemelding -

BWH Hotels vokser ytterligere med varemerket Aiden og åpner to nye hoteller i Danmark

I en tid med rask endring og innovasjon i hotellbransjen fortsetter BWH Hotels satsningen på varemerket Aiden i Danmark, i tett samarbeid med hotelloperatøren CIC Hospitality. I dag åpner det andre hotellet i den danske porteføljen, Aiden by Best Western Lolland. I august 2025 vil det tilkomme nok et hotell, Aiden by Best Western Odense.

I dag åpner Aiden by Best Western Lolland – et prisgunstig hotell med fokus på høyteknologiske løsninger. Hotellet har 171 moderne rom fordelt på tre etasjer, store fellesområder, et velutstyrt treningsrom og gratis parkering. Med sin sentrale beliggenhet i hjertet av Holeby, et område kjent for både sin frodige natur og næringsvirksomhet, er Aiden Lolland et etterlengtet tilskudd –spesielt godt egnet for å innkvartere bedriftsansatte som arbeider på langtidsprosjekter.

”Aiden sikter på å imøtekomme fremtidens gjester som verdsetter effektivitet, prisvennlighet og teknologiske løsninger. Teknologien gjør det enkelt å sjekke inn selv, enten via en innsjekkingsautomat eller vår hologram-resepsjonist. Med vår prismodell betaler gjestene kun for de tjenestene de trenger, og ikke for unødvendige fasiliteter. Dette gjør at vi kan tilby rimeligere overnattinger. Vi opplever økende etterspørsel etter denne typen tilbud, og derfor er det svært gledelig at vi nå åpner vårt andre hotell i Danmark, som også blir vårt tiende Aiden-hotell i Skandinavia”, sier Johan Michelson, adminstrerende direktør i BWH Hotels Skandinavia.

Aiden har ekspandert raskt siden oppstarten i 2023 og har nå 10 hoteller i Skandinavia. Hotellene er strategisk plassert for å tiltrekke både forretnings- og fritidsreisende. I samarbeid med CIC Hospitality planlegger BWH Hotels å åpne rundt 30 Aiden-hoteller i løpet av de kommende årene for å kunne tilby bevisste reisende et moderne opphold.

"Vår satsning på varemerket Aiden, i samarbeid med BWH Hotels, er en langsiktig investering for å møte behovene til fremtidige gjester, samtidig som vi holder tritt med en bransje som nå omfavner teknologi i større grad. Vi ser frem til å tilby gjestene våre en moderne hotellopplevelse", sier Matthias Tanski, administrerende direktør i CIC Hospitality.


For mer informasjon, vennligst kontakt:
Johan Michelson, administrerende direktør BWH Hotels Skandinavia
E-post: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Tlf: +46 735 14 39 01

Thomas Furulund, Senior Operations Manager CIC Hospitality
E-post: thomas@cichospitality.com
Tlf: +47 416 80 133

Emner


BWH Hotels

BWH Hotels er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 191 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotels er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136