Gå videre til innhold
I et drøyt år har teamet vårt blant annet jobbet med å utvikle et nytt grafisk design, et tydeligere fokus på det skandinaviske markedet og forbedret ytelse, sier Lena Axelson, leder for Web BWH Hotel Group Scandinavia.
I et drøyt år har teamet vårt blant annet jobbet med å utvikle et nytt grafisk design, et tydeligere fokus på det skandinaviske markedet og forbedret ytelse, sier Lena Axelson, leder for Web BWH Hotel Group Scandinavia.

Pressemelding -

BWH Hotel Group storsatser digitalt med ny webside

For å møte kundenes økende krav til digitale tjenester og moderne teknologi, satser BWH Hotel Group nå stort på sine digitale kanaler. Første steg i satsingen er lanseringen av en ny skandinavisk web, og i fremtiden planlegges også utvikling av en forbedret app og mer integrerte AI-funksjoner.

En ny nettside for Best Western Hotels & Resorts, med oppdatert design og forbedrede funksjoner, er starten på BWH Hotel Groups satsing på hotellgruppens digitale kanaler. Den nye nettplattformen lar deg gjøre din egen utvikling av nye funksjoner, smarte funksjoner og oppdatert innhold.

«Det er utrolig artig å kunne presentere våre nye skandinaviske nettsider som et første steg i vår digitale satsing. I et drøyt år har teamet vårt blant annet jobbet med å utvikle et nytt grafisk design, et tydeligere fokus på det skandinaviske markedet og forbedret ytelse, sier Lena Axelson, leder for Web BWH Hotel Group Scandinavia.

I tillegg til den nye skandinaviske websiden, planlegger de også å gjøre det enklere for hotellgjestene gjennom en ny app og nye AI-løsninger.

«Det er mye som skjer der ute og for å kunne tilby våre kunder en god og moderne brukeropplevelse er det viktig at vi følger med i utviklingen. Vi vil legge mye fokus på å levere smarte digitale løsninger som letter hele prosessen fra booking til utsjekking, sier Sara Hallsund, markedssjef BWH Hotel Group Scandinavia.

For å oppleve de nye nettsidene, vennligst besøk:

www.bestwestern.no

www.bestwestern.se

www.bestwestern.dk

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lena Axelson, Head of Web BWH Hotel Group Skandinavia
E-post: lena.axelson@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 730 86 93 89

Sara Hallsund, Markedsdirektør BWH Hotel Group Skandinavia
E-post: sara.hallsund@bwhhotelgroup.se
Tel: +46 73 378 01 36

Emner

Kategorier


BWH Hotel Group

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group. Til sammen tilbyr de over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner. For å imøtekomme både gjester og potensielle hotelleiere, tilbyr gruppen totalt 17 forskjellige varemerker i alle segmenter fra budsjett til premium. BWH Hotel Group er den største, uavhengige hotellgruppen i Skandinavia hvor hotellene eies og drives av lokale entreprenører. 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136