Gå videre til innhold
Restauranten, Norobata,  er inspirert av det japanske kjøkkenets evne til å rendyrke og forhøye smaksopplevelser og teksturer av høyeste kvalitet.
Restauranten, Norobata, er inspirert av det japanske kjøkkenets evne til å rendyrke og forhøye smaksopplevelser og teksturer av høyeste kvalitet.

Pressemelding -

Best Westerns nye medlemshotell skal lokke forretningsreisende til Sundbyberg

Best Western Plus Grow Hotel er et personlig forretningshotell med fire stjerner, beliggende på grensen mellom Solna og Sundbyberg. Best Western Hotels & Resorts siste familiemedlem har en atmosfære som utstråler komfort og varighet, i stilig og holdbart design.

Nyåpnede Best Western Plus Grow Hotel er et moderne hus på ni etasjer med 176 rom. Hotellet ligger tett på naturen, med beliggenhet nære Solna og Stockholm. Noen minutter unna ligger Sundbybergs sentrum som byr på restauranter, butikker og kollektivtransport med kort avstand til Friends Arena og Mall of Scandinavia. Flybussene til Bromma flyplass og Arlanda stopper rett utenfor entreen.

Best Western Plus Grow Hotel tilbyr et stort treningssenter med herre- og damebadstue der gjestene kan koble av etter en intensiv dag. Restauranten er inspirert av det japanske kjøkkenets evne til å rendyrke og forhøye smaksopplevelser og teksturer av høyeste kvalitet. Et restaurantkonsept med målsetning om å tiltrekke seg matgjester fra hela Stockholm.

  • Best Western Hotels & Resorts var et åpnebart valg for oss, mye på grunn av den friheten og personligheten vi tillates å ha innen kjedens rammer. At lojalitetsprogrammet er blant bransjens sterkeste og tiltrekker mange reisende var ytterligere enn grunn, sier hotelleier Reshi Chibba.

Hotellet er miljøsertifisert av den internasjonale organisasjonen Green Keys. Sertifiseringen innebærer at Best Western Plus Grow Hotel benytter sig av fornybar strøm, klimavennlige innkjøp og arbeider aktivt for å redusere energi- og vannforbruk. Stilen innendørs er moderne med design som kommer fra holdbare og sunne naturmaterialer.

  • Vi er glade for å ønske Grow Hotel velkommen til Best Western-familien, et hotell med høye ambisjoner og en ny og spennende holdbarhetsprofil som er svært tidsriktig. Hotellet vil bli ledende i Sundbyberg, sier Johan Michelson, Sverigesjef på Best Western Hotels & Resorts.

For mer informasjon, kontakt:

Johan Michelson, Sverigesjef
Best Western Hotels & Resorts
Telefon: + 46 735 143 901
E-post:johan.michelson@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia er en medlemsorganisasjon med over 150 privateide hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Et engasjert vertskap setter sitt personlige preg på gjestenes hotellopplevelse. Samtidig har Best Western strenge krav til hotellstandarden, noe som betyr at du som gjest alltid vet hva du kan forvente deg samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4000 hoteller i mer enn 100 land.

 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136