Gå videre til innhold
​Best Western slår seg sammen og danner Best Western Scandinavia

Pressemelding -

​Best Western slår seg sammen og danner Best Western Scandinavia

Best Western organisasjonene i Norge, Sverige og Danmark slår seg sammen, og vil fra 1. januar 2015 være en felles organisasjon under navnet Best Western Scandinavia. Med 130+ hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Island vil kjeden få en helt annen styrke i markedet, og vil kunne møte konkurransen fra de andre store hotellkjedene på en mye sterkere måte.

Best Western er hotellene med personlig eierskap og drift, og kjennskap til de lokale markedene. Samtidig er Best Western en meget sterk internasjonal merkevare som bidrar til mye internasjonal trafikk til hotellene. Som en samlet skandinavisk organisasjon vil kjeden styrke sin gjennomslagskraft og utvikle merkevaren i de skandinaviske landene gjennom økte ressurser og kompetanse.

Hovedkontoret til Best Western Scandinavia vil ligge i Stockholm, ledet av Johan Kukacka, CEO. Det vil være lokale landskontorer i Oslo og København, ledet av hhv Hege Ramm og Søren Nystrøm.

”For medlemshotellene i Norge vil Best Western Scandinavia bety flere og sterkere ressurser til salg-, markedsføring- og teknologitjenester, og vi ser fram til å være en del av en sterk skandinavisk Best Western organisasjon,” sier Hege Ramm, som vil være country manager for Best Western i Norge fra 2015.

Kontakt informasjon:

Johan Kukacka, CEO, Best Western Hotels Sweden
Tel: +46 735 143 900, e-mail: johan.kukacka@bestwestern.se

Søren Nystrøm, Country Manager, Best Western Denmark
Tel: +45 316 616 22, e-mail: soren.nystrom@bestwestern.com

Hege Ramm – CEO, Best Western Hotels Norway
Tel: +47 920 23 490, e-mail: hege.ramm@bestwestern.no

Best Western Scandinavia er en medlemsorganisasjon med 130+ privateide Best Western hotell i Norge, Sverige, Danmark og Island. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for våre gjester. Samtidig har Best Western sine hoteller høye kvalitetskrav på hotellstandard, noe som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at pris og produkt stemmer overens. Totalt finnes det over 4 000 Best Western hoteller i et 110- talls land, hvorav 150 hoteller i Norden, noe som gjør hotellkjeden til verdens største hotellfamilie.

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels Norway

Best Western Hotels Norway er en medlemskjede med 27 privateide Best Western hoteller over hele landet. Engasjert vertskap setter sitt personlige preg på hotellopplevelsen for gjestene våre! Samtidig har Best Western hotellene krav til felles kvalitetstandard som gjør at du som gjest vet hva du kan forvente og at det er samsvar mellom produkt og pris!

 

Om Best Western International

Best Western International, Inc., er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 100 land. Best Western skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den drives på non-profit basis. Best Western er derfor den eneste hotellkjeden som lar sine medlemshoteller beholde sin individualitet og sitt særpreg, og som samtidige tilbyr hotellene alle de tjenester som kun en internasjonal full-service hotellkjede kan; et globalt reservasjonssystem som er integrert helt ned på hotellnivå, markedsføring og salg, innkjøp, opplæring, kvalitetssikring og branding.

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136