Gå videre til innhold
White Swan Hotel Guangzhou, Kina medlem av WorldHotels
White Swan Hotel Guangzhou, Kina medlem av WorldHotels

Pressemelding -

Best Western® Hotels & Resorts kjøper WorldHotels™ med premium- og luksushotell i hele verden

Best Western® Hotels & Resorts har i dag kjøpt hotellkjeden WorldHotels™ med 300 unike premiumhotell og resorts på noen av verdens mest attraktive destinasjoner. Oppkjøpet av WorldHotels utvider Best Westerns totale tilbud, ved å tilføre premium- og luksushotell til porteføljen.

”Det finnes en enorm synergi mellom Best Western og WorldHotels. Foruten at vi nå kan tilby hotell i alle kategorier, skaper sammenslåingen store konkurransefortrinn for begge selskapene” sier David Kong, CEO i Best Western Hotels & Resorts. ”Jeg har stor respekt for WorldHotels og ser et stort potensiale. Fokus de neste månedene vil være å dra nytte av disse synergiene og samtidig jobbe for å opprettholde hvert enkelt hotells unike identitet. Geoff Andrew fortsetter som CEO for WorldHotels, noe vi er glade for”, avslutter Kong.

WorldHotels kommer fortsatt til å skille seg ut med sitt personlige og individuelle tilbud, samtidig som hotellene vil dra nytte av Best Westerns ressurser slik som e-handelsplattform, partnerskap, lojalitetsprogram, salgs- og markedsføringsstøtte, globalt distribusjonsnett og inntektsoptimering.

”Best Western er et av de største og mest respekterte hotellvaremerkene i verden” sier Geoff Andrew, CEO i WorldHotels. ”Sammen styrker vi våre muligheter fremover og forbedrer WorldHotels nærvær i viktige markeder hvor Best Western allerede er sterke”, fortsetter han.

Best Western i Skandinavia har hatt en positiv utvikling de siste årene. I tillegg til en rekke internasjonale priser, har Best Western i Skandinavia vokst raskt gjennom oppkjøp av bl.a. Sweden Hotels, i tillegg til flere individuelle hotell som har knyttet seg til kjeden.

”Vi ligger helt riktig i tiden, da flere og flere hotell blir konsolidert i de store hotellkjedene, samtidig som markedet etterspør noe helt annet”, sier Johan Kukacka, CEO i Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia. ”Å kunne tilby unike hotell og opplevelser i ulike segmenter er hva morgendagens reisende ønsker. Hotellene i WorldHotels er fantastiske eksempler på dette, og vi vil sørge for at hotellene beholder sine individuelle særpreg” avslutter han.

De skandinaviske hotellene som inngår i WorldHotels er:

Hotel Diplomat, Stockholm
Hotel C, Stockholm
Gothia Towers, Gøteborg
Upper House, Gøteborg
Landvetter Airport Hotel, Gøteborg
Tivoli Hotel, København
Hotel Christiania Teater, Oslo

For ytterligere informasjon, kontakt:
Johan Kukacka, CEO
Best Western Hotels & Resorts
Tlf: 0046 735 14 39 00
E-post: johan.kukacka@bestwestern.se

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia er en medlemsorganisasjon med over 150 privateide hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Et engasjert vertskap setter sitt personlige preg på gjestenes hotellopplevelse. Samtidig har Best Western strenge krav til hotellstandarden, noe som betyr at du som gjest alltid vet hva du kan forvente deg samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4000 hoteller i mer enn 100 land.

 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136