Gå videre til innhold
I løpet av denne uken går det populære Yess Hotel Kristiansand inn i Best Western Hotels & Resorts sin voksende hotelportefølje i Skandinavia.
I løpet av denne uken går det populære Yess Hotel Kristiansand inn i Best Western Hotels & Resorts sin voksende hotelportefølje i Skandinavia.

Pressemelding -

Best Western Hotels & Resorts får nytt hotell i Kristiansand

I løpet av denne uken går det populære Yess Hotel Kristiansand inn i Best Western Hotels & Resorts sin voksende hotelportefølje i Skandinavia. Hotellet blir en del av brandet Sure Hotel Collection by Best Western.

Yess Hotell Kristiansand med sine 67 moderne og komfortable rom ligger sentralt i den hyggelige hovedgaten i Kristiansand. Hotellet ligger også bare få minutters gange fra buss- og togstasjonen, samt ferjeleie. Blant mange opplagte severdigheter i Kristiansand kan man nevne Aquarama, Norges største indendørs badeland og spa.

Hotellet kommer til å bli en del av Sure Hotel Collection by Best Western.

”Best Western passer godt til vårt hotell, ettersom vi er veldig opptatt av å beholde Yess! som et selvstendig konsept og varemerke. Samtidigt ser vi verdien av å inngå i et globalt brand, og dermed kunne tilby våre gjester et attraktivt loyalitets-program”, sier daglig leder på Yess Hotell Kristiansand, Anna Markussen.

Yess Hotell Kristiansand er kjent for å være blant de mest populære hoteller i byen. Fokuset er på komfort og nærværende vertskap.

”Vi er glade for, å ønske Anna og hennes team velkommen i familien. Det er ingen tvil om at dette hotellet drives ambisiøst og med utgangspunkt i en god gjesteopplevelse. Med det samme man kommer inn, merker man tydelig den positive og imøtekommende atmosfæren som mange gjester roser hotellet for. Hotellet er med sin sentrale plassering og komfortable rom et opplagt valg for både firmakunder og feriereisende”, sier Søren Nystrøm, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Norge.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Søren Nystrøm, Country Manager Norway
Best Western Hotels & Resorts
Tlf.: +45 31 66 16 22 E-mail: soren.nystrom@bestwestern.dk

Herlof Herlofson, InnehaverYess Hotell Kristiansand
Telephone: +47 38701570 E-mail: herlof@yess.no

Emner

Kategorier


Om Best Western Hotels & Resorts, Scandinavia

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia er en medlemsorganisasjon med over 150 privateide hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Et engasjert vertskap setter sitt personlige preg på gjestenes hotellopplevelse. Samtidig har Best Western strenge krav til hotellstandarden, noe som betyr at du som gjest alltid vet hva du kan forvente deg samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4000 hoteller i mer enn 100 land.

 

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136