Gå videre til innhold
På Aidens konsepthotell står det moderne i sentrum med innovasjon og smarte løsninger. Som et spennende innslag jobber hotellene med hologrammer som en sentral del av opplevelsen.
På Aidens konsepthotell står det moderne i sentrum med innovasjon og smarte løsninger. Som et spennende innslag jobber hotellene med hologrammer som en sentral del av opplevelsen.

Nyhet -

Aiden by Best Western søker verdens første hologramresepsjonist

Med sin raske ekspansjon styrker Aiden by Best Western nå sitt team, og tilbyr som den første i hotellbransjen, en ny tjeneste – verdens første hologramresepsjonist.

På Aidens konsepthotell står det moderne i sentrum med innovasjon og smarte løsninger. Som et spennende innslag jobber hotellene med hologrammer som en sentral del av opplevelsen. Med hologramteknologien kan du realisere digitale innsjekkinger med et personlig preg samtidig som du effektivt maksimerer de ansattes engasjement for en unik gjesteopplevelse.

Nå leter de etter en stjerne som kan ta rollen i en alt annet enn tradisjonell resepsjoniststilling.

«Som hologramresepsjonist hjelper du ikke bare hotellpersonalet med å svare på telefoner og e-poster, men får også muligheten til å bli en del av en helt ny æra i hotellbransjen. Vi ser at våre Aiden-hoteller bruker hologrammer som et morsomt og spennende element. Det samsvarer med vårt konsept om å tenke nytt og moderne», sier Thomas Furulund, Operations Manager CIC Hospitality.

Aiden by Best Western er en del av BWH Hotels og drives av hotelloperatøren CIC Hospitality, som også er arbeidsgiver.

For mer informasjon om stillingen:

https://www.finn.no/job/fulltid

Om Aiden by Best Western
På Aidens konsepthotell står det moderne i sentrum med innovasjon, smarte løsninger og med bærekraft som en naturlig integrert del. Det første Aiden-hotellet åpnet i Herning i Danmark våren 2023 og flere hoteller vil åpne i løpet av året i Skandinavia. Aiden by Best Western er en del av BWH Hotels og drives av hotelloperatøren CIC Hospitality.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Johan Michelson, administrerende direktør BWH Hotel Group Scandinavia
E-post: johan.michelson@bwhhotelgroup.se
Telefon: +46 735 14 39 01

Thomas Furulund, Operations Manager i CIC Hospitality
E-post: thomas@cichospitality.com
Telefon: +47 416 80 133

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136